Beskæftigede

plus

Som medarbejder beskæftiget i en dansk virksomhed eller med bopæl i Danmark har du mulighed for at blive efteruddannet på arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) og i de almene fag dansk og matematik (FVU), almen voksenuddannelse (AVU) og studieforberedende uddannelse (HF).

Vær på forkant

Forandringer sker på danske arbejdspladser, og du har sikkert også oplevet, at noget er forandret på din arbejdsplads. Som medarbejder handler det om at være på forkant med udviklingen, og sikre, at dine kvalifikationer gør dig klar til at løfte de opgaver, der er på arbejdsmarkedet. Det giver en personlig tilfredsstillelse at være i stand til at bidrage til at udvikle den virksomhed og det team, I har på jeres arbejdsplads. Og det giver ro i kroppen at vide, at dine kvalifikationer gør dig i stand til at tage udfordringerne op på arbejdsmarkedet.

Brug os

Dit lokale VEU-center er til for dig. Brug os til at få overblik over, hvor du står. Vores konsulenter har en meget stor erfaring og kender arbejdsmarkedet. Ring 7010 1075 og få en aftale med en konsulent. Det kan være din vej mod din næste kvalifikation.

VEU-center Øst og Øerne | mail@veucenterost.dk | Handelsskolevej 3 | 4700 Næstved © 2017 Facebook Linkedin