AMU kurser på Facebook

plus

Tilbage i december 2014 omtalte vi hjemmesiden AMU-let.dk samt AMU-let Facebook gruppen, som er oprettet for at synliggøre de mange områder, der kan læres på AMU kurser. Specielt Facebooksiden kører helt tæt på, hvor faglærerne og kursister, der lægger billeder ud af de ting, de arbejder med lige præcis på deres kursus.  

Facebooksiden er en del af TUP SMART projektet, der har haft fokus på at udvikle og afprøve, hvordan og i hvilket omfang det er muligt at bruge digitale medier i markedsføringen af AMU - også over for dem, som ikke allerede gør brug af AMU.  

Projektet står nu for sin afslutning, og de udviklede medier og platforme har bevist deres værdi inden for projektets rammer. Målet er nu fortsat at understøtte markedsføringen af såvel det samlede AMU-område som af konkrete uddannelsestilbud ved brug af:  

  • Hjemmeside (www.amu-let.dk) til bred information om AMU-systemet; herunder uddannelsesmuligheder og betingelserne for deltagelse.  
  • Facebookside (AMU-let offentlig gruppe), til at dele oplevelser fra AMU-kurser, for såvel kursister som faglærere, og enten via små kommentarer eller ved at uploade billeder. Målet er at inspirere til en AMU-uddannelse. 

Bemærk, første gang du skal besøge siden, er det lettest ved at gå ind på www.amu-let.dk og klikke på ikonet  

  • Side på Linkedin (AMU-let), til at formidle information om AMU-området til primært arbejdspladser, der beskæftiger medarbejdere inden for AMU-målgruppen. 

Afslutningen på projektet

plus

Et Temahæfte som opsummerer det samlede resultat af det gennemførte udviklingsarbejde samt guidelines med vejledninger og praksiserfaringer målrettet faglærere og andre relevante ansatte på AMU-området, som ikke har deltaget i projektet. Begge publikationer kan downloades via de aktive links.

Generelt om TUP SMART

plus

Projekt SMART med AMU er et udviklingsprojekt under Undervisningsministeriets Tværgående Udviklingspulje for AMU-området, 2013; også kaldet ”TUP-puljen”. Projektet er gennemført i perioden mellem oktober 2013 og marts 2015. 

Projektet har haft deltagelse af følgende skoler: Roskilde Tekniske Skole, Slagteriskolen i Roskilde, EUC Nordvestsjælland samt Selandia – Center for Erhvervsrettet uddannelse. Projektet har været ledet og koordineret af Selandia – Center for Erhvervsrettet Uddannelse. 

For yderligere oplysninger om projektet kan du kontakte projektleder Ivar Frederiksen på telefon 2888 5109 eller mail: ivfr@sceu.dk.

VEU-center Øst og Øerne | mail@veucenterost.dk | Handelsskolevej 3 | 4700 Næstved | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2018 Facebook Linkedin